Brunch

Nu sitter jag här i min mosters bil. Vi sla nämligen på brunch hos min mormor och morfar. Och ja, vi var på påskmiddag hos de igår också men idag ska som sagt min moster också komma. Så det blev bara en liten grapefrukt till frukost.
Påskäggsjakt

Nu har jag äntligen hittat mitt påskägg! Efter mycket letade, undranden och en liten skvett gråt.
Men här ar det!
GLAD PÅSK! Och hoppas att ni hittade era ägg lättare en vad jag gjorde!

DEL 3...

Nu kommer del 3 av den "spännande" historien jag skriver!
 
-Du får öppna brevet om du vill. Någon stod bakom mig och denne någon hade sett min längtan att öppna brevet. Jag vände mig om.
En pojke i min egen ålder stod nu framför mig. Han var lång och mycket smal. Hans klargröna ögon var stora och hans hasselbruna hår la sig perfekt som en gloria runt hans huvud! Någon alla skulle lägga märke till.
Men någonting i honom gav mig ett obehag!
 
-Jag vill inte öppna brevet! Det är till Veronica! Min röst skevade och jag tror han fatta att jag ljög. Hans skarpa blick fick stämningen att kallna! Han visste att jag ville läsa brevet. Han sktattade till. 
-Vem skriver brev till de döda? Han log pillemariskt. Han hade yagit ett sitat ur mina egna tankar. Jag känd kinderna hetta. Mitt huvud blev luddigt. Det enda jag kunde tänka på var att inte rodna. Inte framför an fritt främande kille.
 
FORTSÄTTNING FÖRLJER IMORGON!