Hemma hos hundarna!

Nu är jag hos pappa men imorgon ska vi troligen till Köping till my grandparents! 
Då tar vi med mopsen, så blir det kul för honom att träffa deras hund (även han en mops)! Jag har börjat skriva en historia och tänkte att ni får säga vad ni tycker. Jag har kommit ganska många sidor så jag skriver bara början:
 
Det var tre år sedan Veronica dog. Exakt tre år sedan hon hittades i sjön, likblek och helt ihålig. Bara ett livligt skinn. Till och med ögonen var utplockade. Polisen kallade det brutalt. Jag kallar det hjältlöst. Nästan alla har glömt det nu. Inte hennes föräldrar såklart. Inte jag heller. Polisen hittade inten den såkallade brutala mördaren. Någon därute är fortfarande kapabel att döda för sina mål...
 
Hoppas ni gillade det// Nora
 

fritids och syssling

Hejsan! Snart ska jag gå till fritids. Det ska bli kul! Sen ska min syssling komma. :P ha det bra\\ Mitra

Hej då?

Hej!
Idag är en av de sorgligaste dagarna i mitt liv! Jag är troligen allergisk mot min hamster!!! Jag hoppas verkligen att det går att fixa för jag älskar henne sååååå himla mycket!!! Jag vill vill inte lämna ifrån mig henne men jag vet att jag kanske måste! Det är så orättvist att så fort jag får ett djur som jag verkligen älskar är det jag själv som stoppar det! Hon är den sötaste mest undrbaraste hamstern i världen men det kanske kommer bli ett hej då! Men jag hoppas för allt i världen att det inte blir så!!!
Hej då// Nora