film dubbning och casting

 
Hejsan! Idag har jag och Nora, förutom att göra glass ( som ni kanske har läst om i förra inlägget) varit på Råsunda filmstad. Och nej, vi såg inte på bio, det var nämligen öppet hus så man  kunde göra egna filmer, äta vofflor osv.
Som ni nog redan vet om ni läste rubriken så testade jag och Nora att dubba en fil: Nalle puh. Vi fick säga några av Krisstoffer robinsson ( Nalle puhs människo vän) Det var väldig kul men svårt för man behövde låta "Disney" vilket betyder att man ska låta typ överlycklig HELA tiden.
Nora började så hon satt på en pall med hörlurar framför mikrofonen och jag stod bredvid med andra hörlurar. Det var en VÄLDIGT bra mikrofon, så om jag typ knäppte med fingrarna när jag inte ens va framför mikrofonen så lät det fett högt i hörlurarna.
Vi fick först lyssna på meningen viskulle säga på engelska ch sen var det vår tur att säga det på svenska. Fast problemet va att för att kunna säga sina meningar i rätt takt så behövde man höra den engelska versionen i bakgrunden.
Efter att vi spelat in några meningar var så spelade killen som hjälpte oss upp scenen med våra röster! KUL!
 
Vi var också på casting. Man behövde svara på lite frågor och låtsas att man ringde ett telefonsamtal.
Det var inte till en särsil film utan om dom behöver någon i vår ålder till en kommande film så kan dom kontakta oss! :)
Vi slutade dagen med lite popcorn och sockervadd! Mums!
Ha det bäst//Mitra

Kommentarer:

1 O L I V I A Z S:

Svar; Tack! Det var sheer love :)

2 Emelie:

Vad fina ni är! :)

- Det var det verkligen! :D

3 Alice:

Sv; Jaa ;D Den var ganska bra... :)

Svar: va kul!
Mitnor

Kommentera här: