Pappa snackar

Hej pappa bara pratar och pratar och pratar och pratar och pratar.....pratar....och.....Ni fattar!

Men nu ska vi titta på cake boss!  Ha det bra! / Mitra

Jobbig dag!

Idag hade vi orientering Hela dagen! Vi hade matsäck. Jag hade pankakor med sylt. Det var jätte tråkit och jobbit! Vi fick göra 2 orienteringar. En kändis orientering och en vandlig orientering. Imorgon ska jag till Vanjas gata för då är det loppis! Dom har alltid loppis en gång om året och det är HELA gatan!

NORA

Jag hade rätt det var jätte jätte TRÅKIGT som jag trott!
Först när vikom till skolan så hade vi ingen bestemd plata vi skulle mötas. När vi sen var på väg var det inga promlem men sen...Vi blev indelade i grupper när alla hittat sin grupp(min var kanske inte den bästa) kom det några "vikingar som inte kunnde läsa eller skriva runor" och det behövde hitta "kunskapens källa" och vi skulle hjälpa till.
Vi fick 4 kartor p. grupp. När vi slutade hade vi,få se, 1. 2 av kartorna försvan när 2 tjejer sa: vi lämnar gruppen "för vi ska spela in en film". A säkert ,eller hur? Och en karta försvan mysstiskt. Den sissta kartan hade vi men en kile som var "ledare höll den fel" så vi gick fel. Till sisst tro det om ni vill men så sa jag till honom. Och jag är 10 och han 13. Sen tappade alla bort varandra hela tiden. Som om det inte var nog det var typ världens äckligaste pastasallad som snarare var lök med pestodresing,blääää, uch och fy vad äckligt det var!!!
Men nu till det braiga med idrottsdan(tråkdan)...Vi slutade tidigare!!! ;)
TJA. BYE BYE. SKRIVER NOG SNART IGEN!!!